Obuolių rūkymo traškučiai, 04 klasė, 15kg JELUX Jelux Polska Produkto kokybė: Obuolys – gamina labai švelnų dūmą su subtiliu vaisių skoniu, šiek tiek saldus. Paukštienai rūkyti galima naudoti obuolių drožles – gražiai nuspalvina odą tamsiai rudai ir suteikia skoniui lengvumo Mūsų siūlomos medienos drožlės yra be pelėsių sporų ir grybų bei kitų apdorotoje medienos masėje esančių mikroorganizmų Dedame visas pastangas, kad mūsų medienos drožlės atitiktų aukščiausius standartus, todėl jas džioviname maždaug 600ºC temperatūroje. Dėl to mėsa, paruošta naudojant rūkymo traškučius, turi unikalų skonį ir aromatą. Užtikriname aukščiausią savo gaminių kokybę. Rūkymo traškučių savybės mūsų pasiūlyme: sausas - drėgnumas tik 10% (+/- 2%),be grybų, pelėsių ir mikroorganizmų,švarus, kruopščiai nuvalytas dulkes,rūpestingai surūšiuotas. Mūsų pasiūlyme esantys rūkymo traškučiai turi teigiamų atsiliepimų: Mėsos ir riebalų pramonės institutas,Nacionalinis higienos institutas,Nacionalinis sanitarijos institutas.Produkto savybės: Gamintojas: Jelux PolskaMediena: ObelisKlasė: 04Neto svoris: 15 kg