Vengriškas pakabinamas ŽUVIES virdulys bogracz 8 l TIESIOGINIS IMPORTUOTOJAS IŠ VENGRIJA!!! Paruošti patiekalai turi unikalų skonį ir aromatą, kurio neįmanoma pasiekti tradicinėje virtuvėje. Virimo greitis priklauso nuo liepsnos intensyvumo arba virš jų esančio katilo aukščio. Pagrindinis puodo aukščio reguliavimas atliekamas naudojant stovą, tada naudojant grandinę. Vengriškas katilas – tai pasiūlymas ieškantiems naujų, įdomių skonių, nuobodžiaujantiems tradiciniu kepsniu ir ieškantiems lengvumo ruošti patiekalus lauke. Tokie patiekalai kaip žuvies sriuba, guliašo sriuba, lecho iš pradžių buvo gaminami tik čia katilas virš ugnies. Vengrams, kaip klajokliams, reikėjo būdo gaminti maistą būnant toli nuo namų. Katilas suteikė tokią galimybę. Šio tipo indų naudojimo tradicijos gyvuoja jau kelis šimtus metų DĖMESIO KINIŲ, Blizgančių FAIKŲ NEPARDUOJAM Mes savo katilus importuojame iš Vengrijos, kur juos gamina ilgametes tradicijas turinčios gamyklos. Dėl savo meistriškumo katilai kartais turi (dažnai neišvengiamų) drožlių emalyje ant rankenos