Rūkymo traškučiai KLON KL-02/60L GRILLPAL 1624
Tipas: 100% klevo medžio drožlės. Kilmės šalis: Lenkija.
Rūkymo traškučių charakteristikos:
02 klasės medienos drožlės, t.y. 1 - 3 mm storio frakcijos,
drėgnumas 10% (+/- 2%),
švarus ir gerai nuvalytas dulkes,
be pelėsių ir grybų,
kruopščiai surūšiuotas,
60 litrų pakuotės turėtų pakakti maždaug 240 valandų rūkyti.
Klevo mediena gamina šviesius dūmus, kurie rūkytus gaminius paverčia auksiniais ir suteikia jiems saldaus skonio bei aromato.
Rūkyti ir kepti ant grotelių galima naudoti medžio drožles:
paukštiena,
kiauliena,
jautiena,
žuvis.
Jie puikiai tinka tradicinėms rūkykloms su židiniu ir elektrinėms rūkykloms su dūmų generatoriumi
Rūkymas: 15 – 45 ml medžio drožlių 1 kg mėsos. Priklausomai nuo rūkyklos tipo, medžio drožles dėkite ant specialaus padėklo arba paskleiskite aplink degantį židinį (nedėkite tiesiai ant šilumos šaltinio, nes sudegs
Kepimas ant grotelių: aplink žėrinčius briketus ar anglis išbarstykite 2 cm storio medžio drožlių sluoksnį (nedėkite tiesiai ant ugnies, nes sudegs). Uždenkite groteles. Kepimo laikas, priklausomai nuo ruošiamos mėsos dydžio ir rūšies, yra 10–30 minučių
Medienos drožles reikia laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Prekės ženklas: Grillpal
Medienos tipas: Klevas
Granuliacija: 02 klasė (1-3mm)
Talpa (L): 60
Drėgmė (%): 10
Svoris (kg): 15,3
Gylis (cm): 20
Plotis (cm): 42
Aukštis (cm): 79
Taikymas: medžio drožles galima naudoti rūkant ir kepant paukštieną, kiaulieną, jautieną ir žuvį. Jie puikiai tinka tradicinėms rūkykloms su židiniu ir elektrinėms rūkykloms su dūmų generatoriumi, pvz.: Borniak, Dymbox. Rūkymas: 15 – 45 ml medžio drožlių 1 kg mėsos. Priklausomai nuo rūkyklos tipo, medžio drožles dėkite ant specialaus padėklo arba paskleiskite aplink žaižaruojantį židinį – nedėkite tiesiai ant šilumos šaltinio, nes sudegs. Kepimas ant grotelių: 2 cm storio sluoksniu pabarstykite aplink žėrinčius briketus/anglį - nedėkite tiesiai ant ugnies, nes jie sudegs. Uždenkite groteles. Kepimo laikas ant grotelių: nuo 10 iki 30 minučių (priklauso nuo ruošiamos mėsos dydžio ir rūšies).