• Tik internetu
Smokehouse viščiukai klevo klasė 02 60l grillpal
  • Smokehouse viščiukai klevo klasė 02 60l grillpal
  • Smokehouse viščiukai klevo klasė 02 60l grillpal
  • Smokehouse viščiukai klevo klasė 02 60l grillpal
  • Smokehouse viščiukai klevo klasė 02 60l grillpal

Smokehouse viščiukai klevo klasė 02 60l grillpal

15013545846710
Grillpal
76,26 €
Su mokesčiais
Kiekis
10 Prekės

Aprašymas
Rūkymo traškučiai KLON KL-02/60L GRILLPAL 1624

Tipas: 100% klevo medžio drožlės. Kilmės šalis: Lenkija.

Rūkymo traškučių charakteristikos:

02 klasės medienos drožlės, t.y. 1 - 3 mm storio frakcijos,

drėgnumas 10% (+/- 2%),

švarus ir gerai nuvalytas dulkes,

be pelėsių ir grybų,

kruopščiai surūšiuotas,

60 litrų pakuotės turėtų pakakti maždaug 240 valandų rūkyti.

Klevo mediena gamina šviesius dūmus, kurie rūkytus gaminius paverčia auksiniais ir suteikia jiems saldaus skonio bei aromato.

Rūkyti ir kepti ant grotelių galima naudoti medžio drožles:

paukštiena,

kiauliena,

jautiena,

žuvis.

Jie puikiai tinka tradicinėms rūkykloms su židiniu ir elektrinėms rūkykloms su dūmų generatoriumi

Rūkymas: 15 – 45 ml medžio drožlių 1 kg mėsos. Priklausomai nuo rūkyklos tipo, medžio drožles dėkite ant specialaus padėklo arba paskleiskite aplink degantį židinį (nedėkite tiesiai ant šilumos šaltinio, nes sudegs

Kepimas ant grotelių: aplink žėrinčius briketus ar anglis išbarstykite 2 cm storio medžio drožlių sluoksnį (nedėkite tiesiai ant ugnies, nes sudegs). Uždenkite groteles. Kepimo laikas, priklausomai nuo ruošiamos mėsos dydžio ir rūšies, yra 10–30 minučių

Medienos drožles reikia laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Prekės ženklas: Grillpal

Medienos tipas: Klevas

Granuliacija: 02 klasė (1-3mm)

Talpa (L): 60

Drėgmė (%): 10

Svoris (kg): 15,3

Gylis (cm): 20

Plotis (cm): 42

Aukštis (cm): 79

Taikymas: medžio drožles galima naudoti rūkant ir kepant paukštieną, kiaulieną, jautieną ir žuvį. Jie puikiai tinka tradicinėms rūkykloms su židiniu ir elektrinėms rūkykloms su dūmų generatoriumi, pvz.: Borniak, Dymbox. Rūkymas: 15 – 45 ml medžio drožlių 1 kg mėsos. Priklausomai nuo rūkyklos tipo, medžio drožles dėkite ant specialaus padėklo arba paskleiskite aplink žaižaruojantį židinį – nedėkite tiesiai ant šilumos šaltinio, nes sudegs. Kepimas ant grotelių: 2 cm storio sluoksniu pabarstykite aplink žėrinčius briketus/anglį - nedėkite tiesiai ant ugnies, nes jie sudegs. Uždenkite groteles. Kepimo laikas ant grotelių: nuo 10 iki 30 minučių (priklauso nuo ruošiamos mėsos dydžio ir rūšies).

Prekė detaliau
Grillpal
15013545846710
1624
10 Prekės
Nauja

Charakteristikos

Gamintojas
Grillpal
Tipas
rūkymui ir kepimui ant grotelių
Gamintojo kodas
1624 m
Svoris
15 kg
Pakuotės būklė
pakeitimas
Produkto svoris su vieneto pakuote
15.75 kg
Talpa
60 l
Medis
klevas