Žymaus prekės ženklo BROWIN
vyšnių rūkymo traškučiai griliui 450g Modelis 780832
Vyšnių rūkymo traškučiai – skirti rūkyti ir kepti paukštieną, jautieną, kiaulieną ir žuvį. Šių traškučių dėka patiekalai įgaus atitinkamą, norimą aromatą ir skonį bei patrauklią aukso-raudoną spalvą 100% natūrali vyšnių mediena iš ekologiškai švarių vietovių. Medienos drožlėse nėra impregnuojančių ir konservuojančių junginių, jose nėra dulkėtų frakcijų.
Jie leidžia pasiekti profesionalių rezultatų rūkymo ir kepimo ant grotelių procese.
Jie suteikia puikų paruoštos paukštienos, jautienos, kiaulienos ir žuvies aromatą, skonį ir išvaizdą.
Jiems būdingas optimalus vandens kiekis – mažesnis nei 11%.
Saugus, švarus, kruopščiai paruoštas – kokybiškas produktas, kuris pateisins reikliausių rūkytos mėsos ir ant grotelių keptų patiekalų mėgėjų lūkesčius.
ATMINKITE!
8 klasė (vidutinė frakcija) - dėl savo dydžio (6-8 mm) medžio drožlės tinka tiek didelėms, tiek mažoms rūkykloms.
Traškučių kiekio pakuotėje (450 g) užtenka kelioms valandoms rūkyti (priklauso nuo naudojamos įrangos) – nesijaudinant, kad ruošiant mėgstamus patiekalus jie baigsis Natūralūs, kokybiški vyšnių traškučiai, idealiai tinkantys rūkyti ir pagrindinių mėsos ir žuvies rūšių kepimas.
Dėl tinkamo jų dozavimo ir atkaitinimo maisto ruošimo procesas bus atliktas profesionaliai, o pagaminti patiekalai įgaus atitinkamą aromatą, skonį ir išvaizdą Šių medžio drožlių privalumus įvertins kiekvienas gardžiai rūkytos mėsos ir ant grotelių keptų patiekalų mėgėjas – jas galima naudoti tiek mažose, tiek didelėse rūkyklose, taip pat komplekte su dūmų generatoriumi
Optimalus vandens kiekis užtikrina lengvą medienos drožlių užsidegimą ir efektyvų dūmų gamybą:
Kepimas ant grotelių:
Aplink žėrinčią anglį uždėkite dviejų colių sluoksnį medžio drožlių – nedėkite jų tiesiai ant ugnies, nes jos iškart sudegs.
Norint kuo ekonomiškiau panaudoti medžio drožles, jas galima šiek tiek sudrėkinti vandeniu, o tai palengvins daugiau dūmų susidarymą. Padėję maistą ant grotelių iš karto uždenkite groteles dangčiu Kepimo laikas ant grotelių – nuo 10 iki 30 minučių (priklauso nuo ruošiamos mėsos dydžio ir rūšies).
Rūkymas:
Priklausomai nuo jūsų turimos rūkyklos, dėkite skiedras į dūmų generatorių arba į pačią rūkyklą - tam skirtoje vietoje, arba į židinį - aplink žėrinčią malką
Medienos drožlės idealiai tinka naudoti dūmų generatoriuje. Tokio dūmų generatoriaus naudojimas užtikrina profesionaliausių rezultatų pasiekimą – puikaus skonio, aromato ir spalvos gaminiai. ir rekomendacijos dėl medienos drožlių naudojimo .
Degdami medžio drožles ir įdėdami jas, kai veikia grilis, rūkykla ar dūmų generatorius, būkite atsargūs, kad išvengtumėte galimų nudegimų.
Įsitikinkite, kad vaikai ir gyvūnai neturi prieigos prie karštų prietaisų.
Medienos drožles reikia laikyti sausoje, vėsioje vietoje Pakuotėje yra 450 g medžio drožlių.
VYNO GAMYBA
ALAUS DARYMAS
DISTILIATAI
GAMYBA
SŪRIŲ GAMYBA
KEPYLA
VIRTUVĖ IR DEKORATYVINIS STIKLAS
ORŲ STOTIES
VIRTUVĖS PRIEDAI
SODAS
BROWIN - nes naminis geriau - BIOWIN