Medienos drožlės rūkymui/kepimui, vyšnios, 450 g, 8 klasė Vyšnių rūkymo traškučiai – skirti naudoti paukštienos, jautienos, kiaulienos ir žuvies rūkymo ir kepimo procese. Šių drožlių dėka patiekalai įgaus tinkamą, norimą aromatą ir skonį bei patrauklią aukso raudonumo spalvą
. Medienos drožlėse nėra impregnuojančių ir konservuojančių junginių, joje nėra dulkių frakcijų.
Jos leidžia pasiekti profesionalių rezultatų rūkymo ir kepimo ant grotelių procese.
Suteikia puikų paruoštos paukštienos, jautienos, kiaulienos aromatą, skonį ir išvaizdą. ir žuvis.
Jiems būdingas optimalus vandens kiekis – mažiau nei 11%.
Saugus, švarus, kruopščiai paruoštas – aukštos kokybės produktas, kuris atitiks reikliausių rūkytos mėsos ir patiekalų mėgėjų lūkesčius. kepta ant grotelių.
8 klasė (vidutinė frakcija) - dėl savo dydžio (6-8 mm) medžio drožlės tinka tiek didelėms, tiek mažoms rūkykloms.
Traškučių kiekio pakuotėje (450 g) užtenka kelioms valandoms rūkyti (priklauso nuo naudojamos įrangos) – nesijaudinant, kad ruošiant mėgstamus patiekalus jie baigsis Natūralūs, kokybiški vyšnių traškučiai, idealiai tinkantys rūkyti ir pagrindinių mėsos ir žuvies rūšių kepimas.
Dėl tinkamo jų dozavimo ir atkaitinimo maisto ruošimo procesas bus atliktas profesionaliai, o pagaminti patiekalai įgaus atitinkamą aromatą, skonį ir išvaizdą Šių medžio drožlių privalumus įvertins kiekvienas gardžiai rūkytos mėsos ir ant grotelių keptų patiekalų mėgėjas – jas galima naudoti tiek mažose, tiek didelėse rūkyklose, taip pat komplekte su dūmų generatoriumi
Optimalus vandens kiekis užtikrina lengvą medienos drožlių užsidegimą ir efektyvų dūmų gamybą:
Kepimas ant grotelių:
Aplink žėrinčią anglį uždėkite dviejų colių sluoksnį medžio drožlių – nedėkite jų tiesiai ant ugnies, nes jos iškart sudegs.
Norint kuo ekonomiškiau panaudoti medžio drožles, jas galima šiek tiek sudrėkinti vandeniu, o tai palengvins daugiau dūmų susidarymą. Padėję maistą ant grotelių iš karto uždenkite groteles dangčiu Kepimo laikas ant grotelių – nuo 10 iki 30 minučių (priklauso nuo ruošiamos mėsos dydžio ir rūšies).
Rūkymas:
Priklausomai nuo jūsų turimos rūkyklos, dėkite skiedras į dūmų generatorių arba į pačią rūkyklą - tam skirtoje vietoje, arba į židinį - aplink žėrinčią malką
Medienos drožlės idealiai tinka naudoti dūmų generatoriuje. Tokio dūmų generatoriaus naudojimas užtikrina profesionaliausių rezultatų pasiekimą – puikaus skonio, aromato ir spalvos gaminiai. ir rekomendacijos dėl medienos drožlių naudojimo .
Degdami medžio drožles ir įdėdami jas, kai veikia grilis, rūkykla ar dūmų generatorius, būkite atsargūs, kad išvengtumėte galimų nudegimų Įsitikinkite, kad vaikai ir gyvūnai neturi prieigos prie karštų prietaisų.
Medienos drožles reikia laikyti sausoje, vėsioje vietoje Pakuotėje yra 450 g medžio drožlių