Kedro kepsninės lentos – tai pasiūlymas, kuris jūsų unikaliai menkei, upėtakiui ar vientisai vištienos krūtinelei suteiks visiškai naują charakterį ir natūralų kedro dūmų aromatą.
Norėdami pradėti kepti ant grotelių, lentą maždaug 1 valandai padėkite į vandenį arba alų, tada nuvalykite ir sutepkite alyvuogių aliejumi. Daržo žolelės, tokios kaip krapai ar petražolės, papildomai papildys jūsų ruošiamų patiekalų skonį. Padedate juos po lenta, kur ruošiate savo firminius patiekalus. Drėgnas malkas padėkite ant įkaitusių grotelių, kai jos pradės šiek tiek rūkti – tai ženklas pradėti kepti ant grotelių.
Dabar galite būti tikri, kad tokio tipo priedas, veikiamas temperatūros ir kedro aliejaus, suteiks visiems skanėstams originalaus, precedento neturinčio kvapo ir skonio. Net ir paprasčiausias patiekalas taps nepakartojamas ir nustebins jūsų svečius patiekimo estetika.
TECHNINIAI DUOMENYS
Pagrindiniai duomenys
Kiekis [vnt]: 2
Papildomi duomenys
Medžiagos tipas: mediena
Matmenys
Bendras plotis [cm]: 13,5
Bendras aukštis [cm]: 0,65
Gamintojo informacija
Gamintojas: GrillPro, JAV