Rūkymo traškučiai CHERRY KL-02/60L GRILLPAL 1157
Siūlome aukščiausios kokybės rūkymo traškučius su granuliacija KL02 (drožlių dydis 1 - 3 mm) Vyšnia 60 litrų
Tipas: 100% vyšnių medžio drožlės. Kilmės šalis: Lenkija.
APRAŠYMAS Vyšnių medžio drožlės gamina subtilų vaisių, šiek tiek kartaus skonio, bet malonaus ir įdomaus kvapo dūmą. Tokiais dūmais rūkyta mėsa įgauna raudonojo vyno spalvą su vaisių kvapu. Rūkant ir kepant ant grotelių galima naudoti medžio drožles: - žuvį, - paukštieną, - raudoną mėsą, - sūrį.
Jie puikiai tinka tradicinėms rūkykloms su židiniu ir elektrinėms rūkykloms su dūmų generatoriumi. Rūkymas: 15 – 45 ml medžio drožlių 1 kg mėsos. Priklausomai nuo rūkyklos tipo, medžio drožles dėkite ant specialaus padėklo arba paskleiskite aplink degantį židinį (nedėkite tiesiai ant šilumos šaltinio, nes sudegs
Kepimas ant grotelių: aplink žėrinčius briketus ar anglis išbarstykite 2 cm storio medžio drožlių sluoksnį (nedėkite tiesiai ant ugnies, nes sudegs). Uždenkite groteles. Kepimo laikas, priklausomai nuo ruošiamos mėsos dydžio ir rūšies, yra 10–30 minučių
Rūkymo traškučių charakteristikos: - 02 klasės traškučiai, t.y. 1 - 3 mm storio frakcijos, - drėgnumas 10% (+/- 2%), - švarus ir gerai nuvalytas dulkes, - kruopščiai išrūšiuotas, - be pelėsio ir grybelių, - 60 litrų pakuotės turėtų pakakti apie 240 valandų rūkyti.
Medienos drožles reikia laikyti sausoje ir vėsioje vietoje
Prekės ženklas: Grillpal
Medienos tipas: Vyšnia
Granuliacija: 02 klasė (1-3mm)
Talpa (L): 60
Drėgmė (%): 10
Svoris (kg): 15,3
Gylis ( cm ): 20
Plotis (cm): 42
Aukštis (cm): 79
Panaudojimas: Medžio drožles galima naudoti per žuvies, paukštienos, raudonos mėsos ir sūrio rūkymas ir kepimas ant grotelių. Jie puikiai tinka tradicinėms rūkykloms su židiniu ir elektrinėms rūkykloms su dūmų generatoriumi, pvz.: Borniak, Dymbox. Rūkymas: 15 – 45 ml medžio drožlių 1 kg mėsos. Priklausomai nuo rūkyklos tipo, medžio drožles dėkite ant specialaus padėklo arba paskleiskite aplink žaižaruojantį židinį – nedėkite tiesiai ant šilumos šaltinio, nes sudegs. Kepimas ant grotelių: 2 cm storio sluoksniu pabarstykite aplink žėrinčius briketus/anglį - nedėkite tiesiai ant ugnies, nes jie sudegs. Uždenkite groteles. Kepimo laikas ant grotelių: nuo 10 iki 30 minučių (priklauso nuo ruošiamos mėsos dydžio ir rūšies).