Buko rūkymo traškučiai, 02 klasė, 15kg JELUX Jelux Polska Produkto kokybė: Mūsų siūlomose skiedrose nėra pelėsių ir grybų sporų bei kitų apdorotoje medienos masėje esančių mikroorganizmų. Dedame visas pastangas, kad mūsų medienos drožlės atitiktų aukščiausius standartus, todėl jos džiovinamos maždaug 600 ºC temperatūroje. Dėl to mėsa, paruošta naudojant rūkymo traškučius, turi unikalų skonį ir aromatą. Užtikriname aukščiausią savo gaminių kokybę.
Bukas – šios rūšies mediena daugiausia naudojama kiaulienai, žuviai ir paukštienai. Tai suteiks mėsai šviesią, auksinę spalvą. Buko drožlės vis dažniau naudojamos visų rūšių rūkymui. Jie taip pat idealiai tinka pradedantiesiems.
Rūkymo traškučių savybės:
sausas - drėgnumas tik 10% (+/- 2%),
be grybų, pelėsių ir mikroorganizmų,
švarus, kruopščiai nuvalytas dulkes,
rūpestingai surūšiuotas.
Turimi rūkymo traškučiai turi teigiamų atsiliepimų:
Mėsos ir riebalų pramonės institutas,
Nacionalinis higienos institutas,
Nacionalinis sanitarijos institutas.
Rūkymo traškučiai puikiai tinka rūkyti visų tipų rūkyklose. Dėl mūsų siūlomų traškučių universalumo jie tinka visų tipų rūkykloms ir dūmų generatoriams (tik pasirinkite tinkamą frakciją). Rūkymo traškučių naudojimas:
Medienos drožlės naudojamos kaip medienos rūkymo pakaitalas. Tradicinėse malkomis kūrenamose rūkyklose pirmiausia reikia iš malkos gauti didelį kiekį žarijų. Medienos drožlės pilamos ant žarijų mažomis porcijomis, kol pasiekiamas norimas efektas. Kad susidarytų daugiau dūmų, medienos drožles galima sudrėkinti.
Produkto savybės:
Gamintojas: Jelux Polska
Mediena: bukas
Klasė: 02
Neto svoris: 15 kg