Medienos drožlės kiaulienos rūkymui ir kepimui ant grotelių 450g 70% alksnio + 30% buko Browin 780840 Rūkymo drožlės, pagamintos iš alksnio ir buko medienos mišinio, skirtos naudoti kiaulienos rūkymo ir kepimo procese. Šių traškučių naudojimas leis jums išgauti būdingą ir pageidaujamą aromatą ir skonį, taip pat suteiks patiekalui patrauklią aukso rudą spalvą 100% natūrali alksnio ir buko mediena iš ekologiškai švarių vietovių. Medienos drožlėse nėra impregnuojančių ir konservuojančių junginių, jose nėra dulkėtų frakcijų.
Jie leidžia pasiekti profesionalių rezultatų rūkymo ir kepimo ant grotelių procese.
Jie suteikia puikų paruoštos kiaulienos aromatą, skonį ir išvaizdą – kumpiai, kepsniai, kiaulienos sprandinė, šonkauliukai ir kt.
Jiems būdingas optimalus vandens kiekis – mažesnis nei 11%.
Saugus, švarus, kruopščiai paruoštas – kokybiškas produktas, kuris pateisins reikliausių rūkytos mėsos ir ant grotelių keptų patiekalų mėgėjų lūkesčius.
8 klasė (vidutinė frakcija) - dėl savo dydžio (6-8 mm) medžio drožlės tinka tiek didelėms, tiek mažoms rūkykloms Pakuotėje esančio medžio drožlių kiekio (450 g) užtenka keletui valandų rūkymui (priklausomai nuo naudojamos įrangos) – nesijaudinant, kad jos baigsis ruošiant mėgstamus patiekalus Natūralios, kokybiškos medienos skiedrų
yra kruopščiai parinktų proporcijų alksnio ir buko medienos derinys, idealiai tinkantis rūkyti ir kepti kiaulienos porcijas. Tinkamo drožlių dozavimo ir atkaitinimo dėka patiekalų gaminimo procesas bus atliktas profesionaliai, o pagaminti patiekalai įgaus atitinkamą aromatą, skonį ir išvaizdą. Šių medžio drožlių privalumus įvertins kiekvienas skaniai rūkytos mėsos ir ant grotelių keptų patiekalų mėgėjas – jas galima naudoti tiek mažose, tiek didelėse rūkyklose, taip pat komplekte su dūmų generatoriumi. Optimalus vandens kiekis užtikrina lengvą medienos drožlių užsidegimą ir efektyvų dūmų gamybą:
Kepimas ant grotelių: aplink žėrinčią anglį padėkite dviejų centimetrų sluoksnį medžio drožlių – nedėkite jų tiesiai ant ugnies, nes iškart sudegs. Norint kuo ekonomiškiau panaudoti medžio drožles, jas galima šiek tiek sudrėkinti vandeniu, o tai palengvins daugiau dūmų susidarymą. Padėję maistą ant grotelių iš karto uždenkite groteles dangčiu. Kepimo laikas ant grotelių – nuo 10 iki 30 minučių (priklausomai nuo ruošiamos žuvies dydžio ir rūšies).
Rūkymas: Priklausomai nuo jūsų turimos rūkyklos tipo, medžio drožles dėkite į dūmų generatorių arba pačioje rūkykloje – vietoje. skirta šiam tikslui, arba židinyje - aplink žėrinčią medieną, idealiai tinka naudoti dūmų generatoriuje. Tokio dūmų generatoriaus naudojimas užtikrina profesionaliausius rezultatus – puikaus skonio, aromato ir spalvos gaminiai turi būti laikomi sausoje, vėsioje vietoje Mūsų pasiūlyme esantys rūkymo traškučiai turi teigiamų atsiliepimų iš: Mėsos ir riebalų pramonės instituto, Nacionalinio higienos instituto, Nacionalinio sanitarijos instituto.
Pakuotėje yra 450 g medžio drožlių