Jūsų virtuvėje pravers ir garsus slaugos atributas – injekcijų darymo įranga. Kad vištiena, kalakutiena ar veršiena būtų skani, nenaudodami grūstuvės, naudokite marinato švirkštą su pasirinktu skysčiu, pvz., ananasų sultimis. Jame yra proteolitinių fermentų, kurie skaido baltymus.
Naudodami šį priedą į mėsą giliai įvesite skystį ne tradiciškai ją pamirkę, o į paviršių. Dėl to vidus tampa švelnus, o marinatas susijungia su mėsos sultimis, išgauna savitą jos aromatą ir padidina jos drėgmę. Mėsa paruošta kepti iškart po injekcijos, tai sutaupo daug laiko.
Paukštienos sūrymą įpilkite tiesiai po oda, adatą padėdami beveik lygiagrečiai mėsos paviršiui. Tai užtikrina, kad terminio apdorojimo metu niekas neištekės. Tam puikiai tiks trumpesnė adata iš dvigubo rinkinio. Ant švirkšto esančios skalės padės išmatuoti skysčio su prieskoniais kiekį.
TECHNINIAI DUOMENYS
Pagrindiniai duomenys
Talpa [l]: 0,1350
Papildomi duomenys
Medžiagos tipas: nerūdijantis plienas
Gamintojo informacija
Gamintojas: Broil King, Kanada